Η εταιρεία μας - Yogurtlandia Hellas

Ιστορικά

Η εταιρεία Yogurtlandia Hellas ιδρύθηκε τον Ιούλιο του 2011 στη Θεσσαλονίκη με σκοπό την εμπορική εκμετάλευση του ισχυρού Ιταλικού brand name " Yogurtlandia". Η εταιρεία απέκτησε τα δικαιώματα χρήσης για Ελλάδα & Κύπρο και είναι ο μοναδικός αντιπρόσωπος σ'αυτές τις χώρες. Τον Αύγουστο του 2011 η εταιρεία εγκαινίασε το 1ο εταιρικό της κατάστημα, στη Καλαμαριά Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα στο πεζόδρομο της Κομνηνών(Κομνηνών 80)

Το όραμά μας

Το όραμά μας είναι η επέκταση του δικτύου της Yogurtlandia τόσο στην Ελλάδα όσο και στη χώρα της Κύπρου. Θέση μας είναι η επέκταση μέσα από τη διαδικασία του franchise με την επιλογή των κατάλληλων συνεργατών. Σκοπός μας είναι μια μακροχρόνια και κερδοφόρα σχέση για όλα τα εμπλεκόμενα μέλη.

Προσφέρουμε ένα καινοτόμο προϊόν και είμαστε η μοναδική εταιρεία στην Ελλάδα που προσφέρει frozen yogurt το οποίο είναι φτιαγμένο εξ'ολοκλήρου με βάση το γιαούρτι, χωρίς τη προσθήκη γάλακτος,κιτρικό οξύ ή άλλες περίεργες σκόνες. Πιστεύουμε στα παραδοσιακά προϊόντα και επενδύουμε στο φρέσκο Ελληνικό γιαούρτι.