Frozen yogurt franchise με τη Yogurtlandia

yogurt

Franchise με την εταιρεία μας

Αποφασίζοντας να ξεκινήσετε τη συνεργασία σας με την εταιρεία μας και αφού έχουμε συναντηθεί και σας έχουμε γνωρίσει, εισάγεστε κάτω από το διεθνές και ισχυρό brand name τηςYogurtlandia. Εμείς θα σας καθοδηγήσουμε γύρω από το στήσιμο του καταστήματός σας, τη στρατηγική του τοποθέτηση καθώς και τη δημιουργία του επαγγελματικού σας πλάνου. Είμαστε δίπλα σας από την αρχή του στησίματος και φυσικά καθ'ολη τη διάρκεια της συνεργασίας μας.

Franchise ή όχι..

Αρκετοί φοβούνται το franchise καθώς υπάρχει ο μύθος από παλιά - και όχι άδικα - ότι ο franchisee δουλεύει για την εταιρεία franchise χωρίς να βγάζει ουσιαστικά κάποια καλό κέρδος. Στη Yogurtlandia το σύστημα franchise αλλάζει: Εσείς έχετε τις στρατηγικές σας αποφάσεις, σε συνεργασία με εμάς, δεν έχετε υποχρέωση καταβολής προμηθειών και έχετε όλα τα κόστη ξεκάθαρα από την αρχή. Χωρίς κρυφούς όρους ή μπερδεμένα λόγια.

Τα βήματα για τη δημιουργία καταστήματος Yogurtlandia

Αφού ενημερωθείτε κατάλληλα από εμάς για τις απαιτήσεις του προγράμματος, θα βρείτε μαζί με τη συμβολή μας, το κατάλληλο χώρο για την ανάπτυξη του καταστήματός σας. Σας υποστηρίζουμε από την αρχή και είμαστε δίπλα σας ανά πάσα ώρα και στιγμή. Αφού βρεθεί ο κατάλληλος χώρος, υπογράφουμε το συμβόλαιο συνεργασίας & αποκλειστικότητας περιοχής. Έπειτα αρχίζουν τα κατασκευαστικά του καταστήματος, έρχονται τα μηχανήματα και αρχίζει η εκπαίδευση. Αφου τελειώσει και η εκπαίδευση, το νέο κατάστημα ξεκινάει τη λειτουργία του. Χρόνος δημιουργίας από την υπογραφή των συμβολαίων: 1 - 2 μήνες.

Οι επιλογές σας

Έχετε 3 επιλογές σχετικά με τη δημιουργία ενός καταστήματος frozen yogurt.

1. Η πρώτη επιλογή που συναντάται είναι η «ψευδαίσθηση» του γιαουρτιου. Σ'αυτά τα concepts δε χρησιμοποιούν γιαούρτι –ή- χρησιμοποιούν ελάχιστο, αλλά γάλα με κιτρικό οξύ ώστε να φέρνουν μια ψευδαίσθηση του γιαουρτιού με αποτέλεσμα το τελικό προϊόν να ξινίζει.


2. Η δεύτερη επιλογή είναι με «σπιτικό γιαούρτι» αγνώστης προέλευσης και με οικιακή συσκευή παραγωγής παγωτού που φτιάχνει ένα προϊόν πολύ κατώτερης ποϊότητας. Επειδή είναι μια ατομική κατασκευή δεν υπάρχουν εγγυήσεις ως προς την ασφάλεια του προϊόντος αλλά ούτε και των μηχανημάτων. Το ρίσκο είναι μεγάλο καθώς οι πελάτες θα γεύονται ένα προϊόν χαμηλής ποϊότητας που μπορεί να οδηγήσει σε προβλήματα.


3. Η τρίτη επιλογή σας είναι η επιτυχημένη συνταγή της Yogurtlandia. Η μοναδική φίρμα frozen yogurt που χρησιμοποιεί φρέσκο κρεμώδες γιαούρτι για τη παρασκευή του παγωτού. Κάθε κατάστημα Yogurtlandia πουλάει παγωτό γιαούρτι από Ελληνικό μη μεταλλαγμένο γιαούρτι που πληρεί όλες τις προϋποθέσεις. Μόνο τα καταστήματα Yogurtlandia δίνουν πληροφορίες για το γιαούρτι που χρησιμοποιούν καθώς και τα προβιοτικά που έχει αυτό.