Πως λειτουργεί το σύστημα franchise

Γενικά

Τα συστήματα franchise λειτουργούν με την ένοια της δικαιοχρησίας. Ο ενδιαφερόμενος επιχειρηματίας που θέλει να ανοίξει ένα κατάστημα κάτω από το σύστημα franchise, έρχεται σε επικοινωνία με την κεντρική εταιρεία, αγοράζει τα δικαιώματα του ονόματος, πληρώνει τον εξοπλισμό, τη τεχνογνωσία κτλ, προμηθεύεται όλα τα υλικά από τη κεντρική εταιρεία(franchisor) και αποδίδει κάθε μήνα 1-5% από το τζίρου του(όχι τα κέρδη - ΤΖΙΡΟ), στην εταιρεία ως royalties fees.

Το καινοτόμο σύστημα franchise της Yogurtlandia

Το σύστημα της Yogurtlandia είναι διαφορετικό! Σας προμηθεύουμε με τον απαραίτητο εξοπλισμό(μηχανήματα,πάγκοι,διακοσμητικά,κτλ), σας μεταφέρουμε την τεχνογνωσία μας, σας παρέχουμε ΠΛΗΡΗ και ΣΥΝΕΧΗ εκπαίδευση και είμαστε δίπλα σας, ανά πάσα ώρα και στιγμή, 24ώρες το 24ωρο για οτιδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίσει η επιχείρησή σας. Το πρόγραμμα franchise της Yogurtlandia Hellas ΔΕΝ έχει royalties fees - πράγμα που σημαίνει ότι ΔΕΝ καταβάλλεται προμήθειες επί του τζίρου σας στην εταιρεία μας. Η εταιρεία μας σας προμηθεύει με όλα τα απαραίτητα ποιοτικά υλικά τόσο σε αναλώσιμα(μίγματα,toppings,συσκευασίες,κτλ) όσο και σε ρουχισμό.

Γιατί το δικό σας σύστημα διαφέρει;

Το σύστημα franchise που ακολουθάμε διαφέρει γιατί δεν κινείται στα πλαίσια του απαρχαιωμένου και καταδικαστικού γνωστού συστήματος όπου ο franchisee δουλεύει για τον franchisor. Εσείς αποκτάτε τη πλήρη τεχνογνωσία και Α' ύλες από εμάς και όλες οι στρατηγικές αποφάσεις είναι δικές σας - εσείς είστε ο απόλυτος κυρίαρχος του καταστήματός σας. Εμείς είμαστε δίπλα σας για οτιδήποτε χρειαστείτε, χωρίς κανένα απολύτως κόστος. Δε ζητάμε royalties fees ή έξτρα προμήθειες καθώς καταλαβαίνουμε απόλυτα τις δυσκολίες της εποχής. Στόχος μας είναι η υγιής ανάπτυξη του δικτύου με κερδοφόρα καταστήματα.

Κρυφοί όροι

Κανένας κρυφός όρος! Από τη πρώτη στιγμή της γνωριμίας μας, λαμβάνετε όλα τα κοστολόγια στο χέρι σας - κοστολόγια εξοπλισμού καθώς και πρώτων υλών, ώστε να ετοιμάσουμε μαζί το business plan του νέου σας καταστήματος! Όλα ξεκάθαρα!